Els continguts de la matèria d’Educació visual i plàstica a la nostra escola volen desenvolupar directament les competències unides al desenvolupament de la personalitat del nen i, per tant s’identificarien en la nostra programació:
Volem ensenyar
1. La competència d’autonomia i iniciativa personal.

2. La competència social i ciutadana, ja que es treballa amb eines pròpies del llenguatge visual que condueixen a la comprensió crítica, el pensament creatiu i l’expressió de les emocions, vivències i idees.
3. La competència artística i cultural per afavorir tot el que suposa conèixer, comprendre, apreciar i valorar críticament diferents manifestacions culturals i artístiques, utilitzar-les com a font d’enriquiment personal i gaudi, i considerar-les com a part del patrimoni de la col•lectivitat.
4. La competència en el coneixement i interacció amb el món físic per mitjà de l’ús de procediments, relacionats amb el mètode científic, com l’observació, l’experimentació i la reflexió posterior.
5. La competència artística incorpora igualment el coneixement bàsic de les principals tècniques, recursos i convencions dels diferents llenguatges artístics. Suposa també desenvolupar actituds de valoració i estima de la creativitat implícita en l’expressió artística, d’interès per cultivar la pròpia capacitat estètica i creativa i de respecte cap a la diversitat d’expressions artístiques i culturals de la pròpia comunitat i d’altres.
6.Les competències comunicatives, tant la lingüística i audiovisual, com l’artística i cultural. D’una banda, amb la competència lingüística i audiovisual .
Amb l’alumnat procedirem, de forma gradual, anar enriquint: saber mirar per comprendre; saber fer per expressar-se, i saber analitzar i reflexionar a partir d’aspectes conceptuals i complexos per a construir noves visions alternatives sobre si mateix i els diferents aspectes de la realitat.

Coneixem Miró

Coneixem Miró

Buscar este blog

miércoles, 14 de octubre de 2015

Dibuixem la Mercè 2014

Un   any més, l'associació de comerciants Barna Centre convoca els nens i nenes d'entre 3 i 12 anys a participar en el concurs "Dibuixem la Mercè . Els nostres alumnes participen i aquestes són algunes de les obres pre-seleccionades.

Recolzem la creativitat dels nostres nens i nenes que cada any degut al seu esforç i originalitat és premiada en aquest certàmen . 

Bona sort!!!i endavant aquest curs. 











































































jueves, 8 de octubre de 2015

Meduses !!



AVIONS I TRENS AMB MATERIAL RECICLAT


Activitats de tardor "2015"

 A l' escola arriba la tardor i tots els cicles ens posem a treballar!!


EDUCACIÓ INFANTIL














COMENCEM A PREPARAR UN MURAL




 

JA ELS TENIM ACABATS!!






CICLE INICIAL"PANELLETS"


CICLE SUPERIOR










COMENCEM UN MURAL A CICLE INICIAL


                                       DECORACIÓ AL PASSADÍS DE CICLE MITJÀ