Els continguts de la matèria d’Educació visual i plàstica a la nostra escola volen desenvolupar directament les competències unides al desenvolupament de la personalitat del nen i, per tant s’identificarien en la nostra programació:
Volem ensenyar
1. La competència d’autonomia i iniciativa personal.

2. La competència social i ciutadana, ja que es treballa amb eines pròpies del llenguatge visual que condueixen a la comprensió crítica, el pensament creatiu i l’expressió de les emocions, vivències i idees.
3. La competència artística i cultural per afavorir tot el que suposa conèixer, comprendre, apreciar i valorar críticament diferents manifestacions culturals i artístiques, utilitzar-les com a font d’enriquiment personal i gaudi, i considerar-les com a part del patrimoni de la col•lectivitat.
4. La competència en el coneixement i interacció amb el món físic per mitjà de l’ús de procediments, relacionats amb el mètode científic, com l’observació, l’experimentació i la reflexió posterior.
5. La competència artística incorpora igualment el coneixement bàsic de les principals tècniques, recursos i convencions dels diferents llenguatges artístics. Suposa també desenvolupar actituds de valoració i estima de la creativitat implícita en l’expressió artística, d’interès per cultivar la pròpia capacitat estètica i creativa i de respecte cap a la diversitat d’expressions artístiques i culturals de la pròpia comunitat i d’altres.
6.Les competències comunicatives, tant la lingüística i audiovisual, com l’artística i cultural. D’una banda, amb la competència lingüística i audiovisual .
Amb l’alumnat procedirem, de forma gradual, anar enriquint: saber mirar per comprendre; saber fer per expressar-se, i saber analitzar i reflexionar a partir d’aspectes conceptuals i complexos per a construir noves visions alternatives sobre si mateix i els diferents aspectes de la realitat.

Coneixem Miró

Coneixem Miró

Buscar este blog

lunes, 13 de junio de 2016

PAISATGE AMB PUNTILLESME A CICLE SUPERIOR

UTILITZANT ELS BASTONETS DE LES ORELLES ELS ALUMNES HAN FET UNS DIBUIXOS EN PERSPECTIVA.


PAISATGES

ELS ALUMNES DE CICLE INICIAL HAN FET AQUESTS DIBUIXOS TAN MACOS. 


PAPER MAIXÉ I VOLUMS A CICLE MITJÀ .



ELS NENS I NENES DE 3R I 4T PRIMER  HAN FET UNA FIGURA EN PLASTELINA SOBRE UNA SUPERFICIE PLANA , DESPRÉS L’ HAN COBERTA AMB CAPES DE PAPER MAIXÉ I FINALMENT L’ HAN DECORAT I PINTAT. 



TAMBÉ HEM FET FIGURETES EN VOLUM....




ANDY WARHOL A CICLE SUPERIOR